Algemene voorwaarden

Made by e l l e n
Ellen Van Assche - eenmanszaak
Gallaitlaan 43
2610 Wilrijk
BE0745.326.521
bestEllen@madebyellen.be

Bestellingen die worden geplaatst via de webshop worden afgewerkt zoals besteld.
Indien een gepersonaliseerde bestelling niet kan worden gerealiseerd zoals gevraagd of er onverwacht iets niet meer in voorraad is, word je via mail op de hoogte gebracht.
De prijzen in de webshop zijn de juiste, onder voorbehoud van duidelijke vergissingen.

De betaling van je bestelling gebeurt door middel van een overschrijving. De betalingsgegevens staan in de bevestigingsmail die je (max. 72u nadat je je bestelling plaatste) wordt toegezonden.
Indien de betaling niet binnen de 7 kalenderdagen op de rekening is bijgeschreven, gaan de goederen weer in stock en heb je kans dat niet alle items uit je bestelling nog in voorraad zijn.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de adresgegevens. Indien een bestelling kwijt raakt doordat de gegevens niet juist werden doorgegeven, is 'Made by e l l e n' hier niet verantwoordelijk voor. Standaard artikels worden max. 5 werkdagen nadat de betaling op de rekening staat verzonden, gepersonaliseerde juweeltjes hebben een levertijd van ongeveer 14 werkdagen.
Alle leveringen (nationaal en internationaal) worden uitgevoerd door bPost. Made by e l l e n is niet aansprakelijk bij vertraging bij de bezorger.

Indien je niet tevreden zou zijn met je bestelling, mag deze binnen de 14 werkdagen teruggestuurd worden op voorwaarde dat de goederen ongebruikt zijn MET UITZONDERING VAN GEPERSONALISEERDE JUWEELTJES & OUTLET. Laat dit wel eerst via mail weten zodat ik je de retourgegevens kan bezorgen. De verzendkosten zijn voor kosten van de koper.
Binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de goederen in de originele verpakking, wordt het aankoopbedrag min de verzendingskosten teruggestort.

Op alle goederen die verkocht worden, geldt de wettelijke garantie van 2 jaar (24 maanden). Deze garantie dekt de "non-conformiteit" van de goederen, d.w.z. alle situaties waarin het geleverde goed niet overeenkomt met het gevraagde of bestelde goed.

Persoonlijke gegevens die je deelt bij het plaatsen van je bestelling, worden niet doorgegeven aan derden.

De juweeltjes worden gemaakt met kleine onderdelen die niet geschikt zijn voor kinderen kleiner dan 4 jaar. 'Made by e l l e n' kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken die gebeuren door of bij het dragen van haar juweeltjes.