Siliconen deksels 6st

€12,50 €10,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Gebruik deze silicone vershouddeksels om verse slaatjes of restjes langer te bewaren in de koelkast. Gedaan met sukkelen met dure plastic vershoudfolie om een kom volledig af te sluiten. Deze deksels kan je eindeloos hergebruiken en nadien gewoon in de vaatwasmachine reinigen, ze zijn ook magnetronbestendig.

Je spaart er niet alleen geld mee uit, ook je plastic afvalberg zal een stuk kleiner zijn.

De deksels zijn gemaakt van hoogwaardige voedselveilige silicone en zijn volledig ftalaten- en BPA-vrij.

Een set bestaat uit 6 verschillende formaten met diameters tussen 6 en 21cm.

Ze zijn heel flexibel en passen gemakkelijk over bijna al jouw borden, kommen of bekers. De deksels nemen ook amper plaats in in jouw lade wanneer je ze niet gebruikt.

In tegenstelling tot wegwerp vershoudfolie kan je met de deksels jouw kom hermetisch afsluiten om zo ook een blik soep of een kan met fruitsap lekvrij in je koelkast te bewaren.

Plaats het deksel op je kan en duw even op de bovenzijde om de lucht eruit te duwen. De silicone rand zal mooi aansluiten rond je kan en geen lucht doorlaten.

Je kan de deksels dus ook gebruiken om jouw slaatje mee te nemen naar het werk zonder dat er restjes in jouw zak belanden.

Ook een halve citroen of restje courgette kan je gemakkelijk afdekken met een silicone deksel. Je citroen droogt niet zo snel uit en je koelkast zal de geur van de citroen niet overnemen.

De perfecte tool om voedselverspilling tegen te gaan!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen