Ik ga logeren

€17,00 €12,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: verzending binnen de 4 werkdagen

De eerste keer dat je kind ergens gaat logeren is heel spannend. Allerlei vragen gaan door je hoofd... Goed gegeten? Goed geslapen? Flink geweest? Heeft de host een oog dicht gedaan? Voor herhaling vatbaar?

Eens gewend, worden het heerlijke momenten voor jezelf én voor je kind. Wij ouders krijgen even rust en ons kind heeft elders de tijd van zijn leven.

Eens de smaak te pakken, wordt de vraag: "Mag ik blijven slapen bij...?" vaak gesteld. Het is toch o zo plezant om ergens anders te gaan slapen. Lekker gezellig, beetje spannend, verwend worden, wat langer opblijven, nog wat fluisteren in bed...

Kortom: topmomenten uit je kindertijd.Laat dit boekje meereizen in de logeerkoffer van je kind. Geef ze een geheugen. Bewaar ze in 'Ik ga logeren'.

Dit invulboekje is onderdeel van de logboekjes-reeks 'De wonderjaren'. De boekjes zijn gemaakt om met een minimum aan inspanning (invulwerk) unieke souvenirs te worden om later aan je kind te geven. Ook in deze reeks verschenen: Eerste keer, Quoters, Wij op reis, Hip Hip Hoeraa!, 9 maanden in de buik van mama en Poëzie.

150 x 150 mm
108 bladzijden
harde linnen kaft
leeslint
made in Belgium

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen