Wattenstaafjes bamboe

€2,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

 100% biologisch afbreekbaar
 Gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen
 In 1 doosje zitten 100 stuks
 Volledig plasticvrij

 

Deze bamboe wattenstaafjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en een goed alternatief voor plastic wattenstaafjes. De wattenstaafjes zijn gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen en dus onschadelijk voor het milieu. Het katoen is niet gebleekt met chloor maar met waterstofperoxide. In één doosje zitten 100 bamboe wattenstaafjes.

Doordat de stokjes van deze wattenstaafjes van hout zijn in plaats van plastic, zijn ze steviger en hierdoor makkelijker in gebruik. De wattenstaafjes worden zonder kleurstoffen en chemicaliën gemaakt en zijn 100% natuurlijk.

Miljoenen plastic wattenstaafjes komen jaarlijks in de oceanen terecht. ‘Eén klein stukje wegwerpplastic kan toch geen kwaad?’ is wat veel mensen denken. Maar niets is minder waar. Tijdens beach cleanups is het plastic wattenstaafje één van de producten die het vaakst gevonden wordt.

De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar. Het kartonnen doosje is gemaakt van gerecycleerd karton. De wattenstaafjes kunnen na gebruik bij het groenafval of op de composthoop.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen