Wie is e l l e n?

Made by e l l e n is de uit de hand gelopen hobby van Ellen, creatieve duizendpoot van 40+.

Als kind maakte ik al juweeltjes en een jaar of 8 geleden heb ik dankzij mijn mama de draad weer opgenomen. Ze gaf me mijn oude oranje tangetje terug met de boodschap 'dat ik er misschien nog eens iets mee moest doen'. :-)

De zaken liepen goed, ook door het overrompelende succes van de gepersonaliseerde juweeltjes. Dus.... gaf ik mijn job op en waagde het als zelfstandige. Sinds 10 april 2015 is er naast de webshop ook een bakstenen winkeltje. Daar kan je terecht om het volledige assortiment juweeltjes en kadootjes in het echt te zien & te passen en verder vind je er ook nog handtassen en andere accessoires.

Made by e l l e n is een 'eenvrouwszaak', dit wil zeggen dat alles van administratie, mails beantwoorden, winkel openhouden tot het maken & verpakken van alle bestellingen door me, myself & I wordt gedaan! Hierdoor kan ik 100% kwaliteit & persoonlijke aanpak garanderen, maar moet je in drukke tijden soms wat meer geduld hebben in vergelijking met een grote webwinkel..

Niet gevonden wat je zoekt qua juweeltjes? Alles kan naar wens worden gemaakt. In de winkel zijn de materialen beschikbaar en kunnen we samen nieuwe leuke combinaties tevoorschijn toveren. Helemaal naar je eigen smaak.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden & meedoen aan give-aways?
Word dan fan van de Facebookpagina of volg me op Instagram. Hier wordt alles eerst gepost.

Doei,
e l l e n