Verzenden & retourneren

Verzending gebeurt met bPost & PostNL via MyParcel. Dit kan op eigen risico in een brievenbusdoosje (10x15xm dus enkel juweeltjes, postkaartjes of kleine items die er in passen en minder dan 100gr. wegen) met postzegels voor €5 of met traceercode naar een postpunt/je thuisadres voor €7,5.

Herroepingsrecht

Als je goederen (met uitzondering van gepersonaliseerde items) koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat ik je bestelling heb teruggekregen of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, wordt de volledige aankoopprijs ervan terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Ik mag wachten met terugbetaling tot de goederen retour zijn komen.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwacht ik dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met de instructies hieronder.

Je kan je pakketje retourneren via de post of een koerier naar de Gallaitlaan 43 in 2610 Wilrijk.

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen en dit mailen naar [email protected]. Ik zal je per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping sturen.

 

“MODELFORMULIER VOOR HERROEPING

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen)

- Ik/Wij (*) deel/delen (*) je hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
- Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
- Naam/Namen consument(en)
- Adres consument(en)
- Datum
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is."