CROWDFUNDING 4.0

Voor de vierde keer op rij kan je intekenen voor een pakket postkaartjes! Dit systeem zorgt er voor dat de investering voor mij minder zwaar is en jullie profiteren van een spotprijs dus iedereen blij :-) bestEllen aan deze prijs kan tot en met vrijdag 25 november, de kaartjes worden sowieso gedrukt ongeacht het opgehaalde bedrag dus je loopt geen enkel risico. Vanaf 26 november zijn ze ook apart bestelbaar via de webshop aan de standaard prijs van €2 per kaartje.

Deze keer is het een combinatie van 16 kaartjes voor de feestdagen & 16 kaartjes voor verschillende gelegenheden voor een totaalprijs van €20. De leverdatum is voorzien voor 3 december dus perfect op tijd om te versturen voor Kerstmis of Nieuwjaar!

Kort samengevat:

  • 32 kaartjes die je af komt halen €20
  • 32 kaartjes die je wil laten verzenden €26
  • meerdere pakketten met verzending komt op €20 per pakket en eenmalig €6 verzending erbij

HOE? Je mag het juiste bedrag overschrijven naar de zakenrekening van Made by e l l e n BE29 6528 3004 6664 met vermelding van 'crowdfunding + je naam'. Stuur daarna even een mailtje met je gegevens zodat ik je op de hoogte kan houden van het verloop van de ophaling & het verdere verloop wanneer de kaartjes zijn gedrukt.

 

Dankjewel!

e l l e n